Μαθήματα για Αρχαρίους (False Beginners)

Μαθήματα για Αρχαρίους (False Beginners)


Έναρξη νέων τμημάτων Αγγλικών, ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριους ενήλικες με στόχο την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού Αγγλικών TIE (Test of Interactive English) επιπέδου Lower (Β2) μόλις σε 8 μήνες!

Χαρακτηριστικά του προγράμματος

Το Πρόγραμμα εκπαίδευσης Αρχαρίων (False Beginners) είναι μια ειδικά σχεδιασμένη μέθοδος εκπαίδευσης για αρχάριους ενήλικες που αξιοποιεί την δυνατότητα των εκπαιδευομένων να σχηματίζουν προτάσεις και να εκφράζονται γραπτά και προφορικά από το πρώτο κιόλας μάθημα.

Αποτελείται από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών ώστε με την ολοκλήρωση των μαθημάτων ο υποψήφιος να είναι σε θέση να μιλαει και να γράφει Αγγλικά επιπέδου B2 ( Lower).

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από υψηλού επίπεδου εκπαιδευμένο για αυτή τη μέθοδο εκπαιδευτικό προσωπικό, Το πρόγραμμα είναι μοναδικό υλοποιείται στην Κοζάνη αποκλειστικά από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia


Που απευθύνεται:

Το Project Αρχαρίων (False Beginners) απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες της πόλης που βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο γνώσης αγγλικών και αυτοαξιολογούνται ως αρχάριοι, ενώ ενδέχεται να έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν μαθήματα αγγλικής γλώσσας.


Στόχος του προγράμματος

Οι συμμετέχοντες να μάθουν να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά στην Αγγλική γλώσσα και να οδηγηθούν σε εξετάσεις απόκτησης πιστοποιητικού ΤΙΕ – Test of Interactive English επιπέδου B2 σε χρονικό διάστημα μόλις 8 μηνών.


Εκπαιδευτικό υλικό εξετάσεις:

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • Tests κατάταξης των ενδιαφερομένων,
  • Μαθήματα σε τάξη 2 φορές τη εβδομάδα για οχτώ μήνες
  • Τέσσερα (4) βιβλία μαθητή ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες
  • Εκπαιδευτική πλατφόρμα με ηλεκτρονικές ασκήσεις για απεριόριστη εξάσκηση από το σπίτι με την καθοδήγηση του καθηγητή
  • Συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης TIE – Test of Interactive English. Επιπέδου Β2 (Lower)
Δηλώστε συμμετοχή

    [recaptcha]