fbpx

Online αγγλικά για παιδιά

Άνετα και με ασφάλεια από το σπίτι σας

Γιατί Αγγλικά;

Στη σύγχρονη εποχή, η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η Αγγλική γλώσσα αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και μία από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Αγγλική γλώσσα, χαρακτηρίζεται ως η πρώτη παγκόσμια διάλεκτος (lingua franca), κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στον πλανήτη καθώς πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Αγγλικά. Συνεπώς γνωρίζοντας Αγγλικά μπορείς να επικοινωνείς, να συνεργάζεσαι, και να συνδέεσαι με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Επαγγελματικός τομέας

H επικοινωνία στα Αγγλικά είναι άκρως απαραίτητη καθώς η παγκοσμιοποίηση και το διαδίκτυο, δίνουν ευκαιρίες για διεθνείς συναλλαγές ακόμη και στις μικρές επιχειρήσεις. Οι διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες  γίνονται κατά κύριο λόγο στην Αγγλική γλωσσά και η γνώση της προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχημένη επικοινωνία.

Τουρισμός

Η γνώση της Αγγλικής γλώσσας δίνει τη δυνατότητα στους νέους να εξασφαλίσουν μια διεθνή καριέρα ενώ για την χώρα μας τους δίνει την δυνατότητα να δουλέψουν στην Τουριστική Βιομηχανία καθώς την Ελλάδα επισκέπτονται κάθε χρόνο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός Τουριστών που θέλουν να επικοινωνήσουν με τη χρήση της Αγγλικής Γλώσσας.

Σπουδές

Η γνώση της Αγγλικής γλώσσας βοηθά επίσης χιλιάδες Έλληνες να σπουδάσουν σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού. Επιπρόσθετα, στην εποχή της πληροφορίας η γνώση της Αγγλικής γλώσσας σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις απεριόριστη πρόσβαση στη γνώση, αφού εκτιμάται ότι το 80% των ιστοσελίδων στο Ιnternet είναι στα Αγγλικά.

Στους γονείς

Ουσιαστική ενημέρωση

Αρχικά βάζουμε μαζί με τους μαθητές μας στόχους. Αυτό είναι ένα ισχυρό μέσο αυτό παρακίνησης για τον μαθητή, γιατί  ο μαθητής  συμφώνησε στον στόχο  που θέσαμε ή έθεσε το στόχο ο ίδιος. Στη συνέχεια παρακολουθούμε την πορεία του, βλέπουμε τα αποτελέσματα της περιόδου και  τα συγκρίνουμε με βάση τους στόχους που έχουμε βάλει. Η ενημέρωση στους γονείς γίνεται τακτικά, με βάση τους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει και με τη χρήση γραφημάτων ώστε να γίνεται πιο κατανοητή στους γονείς η όποια πρόοδος. Η ενημέρωση βασίζεται πάντα σε  αντικειμενικά κριτήρια , όπως π.χ.  η απόδοση του μαθητή  στα test,  η συμμετοχή του στο μάθημα, η συμπεριφορά του στην τάξη.

Εδώ πιάνουν τόπο τα χρήματα σας

Το χαμηλότερο συνολικό κόστος εκπαίδευσης

Στο ΚΞΓ Anglia φροντίζουμε να πιάσουν τόπο τα χρήματα σας με εκπτώσεις  και προσφορές που διαρκούν για όλα τα χρόνια φοίτησης του παιδιού σας ώστε να βγαίνετε πάντα κερδισμένοι. Παρέχουμε Δωρεάν φοίτηση στις πρώτες τάξεις (Α και Β Δημοτικού) για Αγγλικά,Γερμανικά, Πληροφορική.

Παρέχουμε σημαντικές εκπτώσεις για:

 • Δεύτερη ξένη γλώσσα και πληροφορική έως 50%
 • Αγορά βιβλίων
 • Παράβολα εξετάσεων
 • Ομαδικές εγγραφές μαθητών
 • Όλη την οικογένεια εάν ένα μέλος της οικογένειας έχει παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα των εκπαιδευτηρίων Anglia ή Databank
 • Ευπαθείς ομάδες , ανέργους , τρίτεκνους και πολύτεκνους

Προσφορές

Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας για παιδιά Β και Γ Δημοτικού!

Στους μαθητές Α και Β Δημοτικού παρέχονται Δωρεάν  μαθήματα  Αγγλικών, Γερμανικών και  πληροφορικής για ένα χρόνο  (Τάξη Pre Junior).

Α και Β Junior σε μία χρονιά - Κερδίστε πάνω από 350€!

To κέρδος επιτυγχάνεται από τη συγχώνευση των τάξεων Α και Β Junior. Από την προσφορά  μπορούν να ωφεληθούν μαθητές Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Εκτός από το οικονομικό όφελος που προκύπτει,  τα παιδία κερδίζουν και μια χρονιά, ενώ το επίπεδό γνώσεων που αποκτούν  παραμένει το ίδιο υψηλό.

Κέρδισε 3 χρόνια και 2.500€!

Το κέρδος επιτυγχάνεται  από  τη συγχώνευση των τάξεων Α’ και Β’ junior σε μία τάξη, την συγχώνευση των τάξεων D’ και Ε’ σε μία τάξη (την Pre Lower) και την συγχώνευση των τάξεων Advance και Proficiency στην τάξη Proficiency. Εκτός από το όφελος των 2.500€ τα παιδία ολοκληρώνουν τις σπουδές τους 3 χρόνια νωρίτερα ενώ το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με βάση το νέο πρόγραμμα σπουδών είναι άριστο.

50% έκπτωση για την εκμάθηση δεύτερης ξένης γλώσσας!

Μόνο η γνώση των Αγγλικών δεν αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για ένα μαθητή σήμερα. Τα Γερμανικά και τα Γαλλικά είναι οι πιο δημοφιλείς μετά τα Αγγλικά ξένες γλώσσες για παιδιά και ενήλικες στην χώρα μας. Για όλους τους μαθητές Γ’ έως και Δ’ Δημοτικού παρέχεται έκπτωση 50% για την εκμάθηση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας.

A’ Junior με 33€ το μήνα!

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia για όσα παιδιά δεν είναι έτοιμα να ενταχθούν σε ταχύρρυθμα προγράμματα σπουδών και να τελειώσουν την A’ και Β’ Junior σε ένα χρόνο, μπορούν να κάνουν τη A’ και Β’ Junior χωριστά με πολύ χαμηλά δίδακτρα.

Advance και Proficiency σε ένα χρόνο με κέρδος 1.200€

Δύο πολύ απαιτητικές τάξεις ενώνονται σε μία, χάρη στη σύγχρονη  εκπαιδευτική προσέγγιση που χρησιμοποιούμε, τα καταλληλά βιβλία και την βοήθεια της εκπαιδευτικής πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης flex , στην οποία έχουν πρόσβαση οι μαθητές μας συνεχώς 24/7. Οι μαθητές έχουν 100% επιτυχία στις εξετάσεις κερδίζουν 1200€ από τα δίδακτρα και τελειώνουν  ένα χρόνο νωρίτερα τις σπουδές τους.

ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

 • Για Ομάδα εγγραφομένων: Απαιτείται η εγγραφή τριών (3) ατόμων και η αποστολή e-mail στο info@anglia.edu.gr ενός εξ αυτών για κοινοποίηση των ονοματεπώνυμων της ομάδας.
 • Για 2 η περισσότερα μέλη της οικογένειας που παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα στο ΚΞΓ Anglia ταυτόχρονα.

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

 • Για ανέργους – απαιτείται βεβαίωση ανεργίας.
 • Για τρίτεκνους ή πολυτέκνους – απαιτείται η αντίστοιχη βεβαίωση.
 • Για μαθητές που οι γονείς ή τα αδέλφια τους που έχουν ολοκληρώσει κάποιο Πρόγραμμα στο ΚΞΓ Anglia στο παρελθόν.

ΕΚΠΤΩΣΗ 5%

 • Για εφάπαξ καταβολή διδάκτρων
 • Ο υποψήφιος δικαιούται μια μόνο έκπτωση και όχι συνδυασμό των δύο ή περισσότερων εκπτώσεων.
 • Ο υποψήφιος δεν δικαιούται έκπτωση στις δίπλες τάξεις που είναι σε προσφορά
 • Η έκπτωση 5% για την εφάπαξ καταβολή διδάκτρων μπορεί να συνδυαστεί με μία μόνο έκπτωση από τις παραπάνω ειδικές κατηγορίες καθώς και στις τάξεις που είναι σε προσφορά

Τμήματα on line αγγλικών για παδιά και εφήβους

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα on line τμήμα Αγγλικών για παιδιά και εφήβους.

Pre Junior Α

Μαθήματα Αγγλικών για μαθητές  A ή B  Δημοτικού (7-8 ετών)

O στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:

 • Να φέρει σε επαφή παιδιά Α & B Δημοτικού με την Αγγλική Γλώσσα.
 • Να προσεγγίσει την Αγγλική γλώσσα μέσω διασκεδαστικών προγραμμάτων (τραγουδιών, παιχνιδιών) ώστε να την αγαπήσουν παιδιά που βρίσκονται στην κρίσιμη ηλικία των 7-8 ετών.
 • Να προετοιμάσει τα παιδιά για την A Junior ή για την One Year Class (A + B  Junior).

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος:

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  ΔΩΡΕΑΝ

Pre Junior Β

Μαθήματα Αγγλικών για μαθητές  A ή B  Δημοτικού (7-8 ετών)

O στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:

 • Να φέρει σε επαφή παιδιά Α & B Δημοτικού με την Αγγλική Γλώσσα.
 • Να προσεγγίσει την Αγγλική γλώσσα μέσω διασκεδαστικών προγραμμάτων (τραγουδιών, παιχνιδιών) ώστε να την αγαπήσουν παιδιά που βρίσκονται στην κρίσιμη ηλικία των 7-8 ετών.
 • Να προετοιμάσει τα παιδιά για την A Junior ή για την One Year Class (A + B  Junior).

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος:

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  225

A Junior

Μαθήματα Αγγλικών για μαθητές  Β ή Γ Δημοτικού (8-9 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Η τάξη είναι σχεδιασμένη ώστε οι μικροί μαθητές να μάθουν το αγγλικό αλφάβητο, τους πρώτους αριθμούς, απλούς χαιρετισμούς και να κατανοήσουν τις βασικές δομές της γλώσσας, ταυτόχρονα οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επικοινωνήσουν στα Αγγλικά αλλά και τις γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στο μάθημα των Αγγλικών του σχολείου τους.

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος:

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  360

B Junior

Μαθήματα Αγγλικών για μαθητές  Γ ή Δ Δημοτικού (9-10 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Οι μαθητές θα αντιληφθούν ότι το περιεχόμενο του γραπτού λόγου τους δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουν την γλώσσα ως εργαλείο αποτελεσματικής έκφρασης των ιδεών, σκέψεων και αισθημάτων, ούτως ώστε να γίνει μια απολαυστική άσκηση για αυτούς.

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος:

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  405

Α + Β Junior: One Year Course

Μαθήματα Αγγλικών για μαθητές Β – Γ Δημοτικού (8-9 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Βασικός στόχος είναι με την ολοκλήρωση του προπαρασκευαστικού ετήσιου σταδίου οι μικροί μας φίλοι θα είναι ικανοί να μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν σωστά Αγγλικά! Έτσι απλά! Ο στόχος του βασικού σταδίου προετοιμασίας για τις τάξεις Α&Β Junior, οι οποίες θα διδαχθούν μαζί σε μια χρονιά προς εξοικονόμηση χρόνου.

 • ορθοί ακροατές και συντάκτες της Αγγλικής Γλώσσας
 • αποτελεσματικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και εκφραστικοί ομιλητές αυτής

Οι παραπάνω στόχοι θα επιτευχθούν με:

 • Την εκμάθηση, άσκηση και εξάσκηση θεμελιωδών ορθογραφικών, γραμματικών και συντακτικών κανόνων (αναγνώριση μερών του λόγου και τοποθέτησή τους στην πρόταση, συμφωνία υποκειμένου και ρήματος κ.λ.π.) αλλά και βασικού ανά ενότητα λεξιλογίου.
 • Την σωστή εφαρμογή των κανόνων αυτών τόσο στον γραπτό όσο και προφορικό λόγο.

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος:

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  495

A Senior

Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά Δ-Ε Δημοτικού (10-11 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Είναι η τάξη όπου οι μαθητές εδραιώνουν και συστηματοποιούν τις πρότερες γνώσεις τους, εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο το λεξιλόγιό τους, εξασκούν ολοένα και περισσότερο το σύνολο των δεξιοτήτων τους (skills) και συνειδητοποιούν το πόσο σημαντικό είναι να μπορούν να εκφράζονται μέσω αυτών τόσο γραπτά όσο και προφορικά.

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος:

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  540

B Senior

Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά Ε-ΣΤ Δημοτικού (10-11 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Παρόλο που συγκεκριμένοι στόχοι σε συγκεκριμένες περιοχές μάθησης μπορεί να είναι οι ίδιοι με την A Senior, ωστόσο οι δεξιότητες και η γνώση θα πρέπει να διδαχθούν σε μεγαλύτερο βάθος και περιπλοκότητα σε κάθε τάξη. Κάτι τέτοιο συμβαίνει πάνω κάτω και στην B Senior.

Ο λόγος τους φανερώνει σωστή προφορά και μια ικανοποιητική γνώση της προφορικής γραμματικής. Είναι η τάξη όπου ο μαθητής θα καταστεί ικανός / η να χρησιμοποιεί συνηθισμένες γνώριμες βασικές φράσεις με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του με χειροπιαστό τρόπο.

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος:

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  495
Κόστος πιστοποίησης:     € 60

C Senior

Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά ΣΤ Δημοτικού – Α Γυμνασίου (12-13 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Είναι η τάξη όπου οι μαθητές μαθαίνουν να κατανοούν προτάσεις και συχνά χρησιμοποιούμενες εκφράσεις σε περιοχές που έχει έμμεση σχέση (Να δώσει πολύ βασικές προσωπικές και οικογενειακές πληροφορίες, να ψωνίσει να μιλήσει για τον τόπο του, και τη δουλειά του).

Πιστοποίηση Στο τέλος της εκπαίδευσης προβλέπεται προαιρετικά η συμμετοχή των μαθητών σε εξετάσεις πιστοποίησης για τη απόκτηση του Test of Interactive English (TIE) Αγγλικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας το οποίο απονέμεται από το Gatehouse και είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα από B1-C2 .

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  720

Επίπεδο πιστοποίησης Α2

Κόστος πιστοποίησης     € 60

D + E Senior: One Year Class

Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά Α – Β Γυμνασίου (13-14 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Είναι η τάξη όπου με την ολοκλήρωση της οι μαθητές γίνονται ικανοί να κατανοήσουν τα κύρια σημεία που τους παρουσιάζονται με σαφήνεια και χωρίς αποκλίσεις από τον κοινό γλωσσικό τύπο και που αφορούν θέματα που συναντώνται τακτικά στη δουλειά, στο σχολείο, στον ελεύθερο χρόνο, κτλ. Θα μπορούν να χειριστούν καταστάσεις που είναι πιθανό να προκύψουν στη διάρκεια ενός ταξιδιού σε μια περιοχή όπου ομιλείται η γλώσσα.

Πιστοποίηση Στο τέλος της εκπαίδευσης προβλέπεται  προαιρετικά η συμμετοχή των μαθητών σε εξετάσεις πιστοποίησης για τη απόκτηση του Test of Interactive English (TIE) Αγγλικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας το οποίο απονέμεται από το Gatehouse και είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα από B1-C2.

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  810

Επίπεδο πιστοποίησης Β1

Κόστος πιστοποίησης  € 60

Lower

Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά  Β-Γ Γυμνασίου (14-15 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Είναι η τάξη όπου ο μαθητής μπορεί να καταλαβαίνει τις κεντρικές ιδέες ενός σύνθετου κειμένου είτε αφόρα συγκεκριμένα είτε αφηρημένα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και τεχνικών συζητήσεων που βρίσκονται στο πεδίο της ειδικότητας του. Με την ολοκλήρωση της τάξης ο μαθητής είναι έτοιμος να πάρει μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου.

Πιστοποίησεις: Στο τέλος της σχολικής χρονιάς προβλέπεται η συμμετοχή των μαθητών σε εξετάσεις πιστοποίησης για τη απόκτηση του Test of Interactive English (TIE) Αγγλικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας το οποίο απονέμεται από το Gatehouse και είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα από B1-C2. Επίσης οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις γλωσσομάθειας για την απόκτηση πιστοποιητικών των πιστοποιητικών Cambridge, Michigan, ESB καθώς και άλλων δημοφιλών πιστοποιητικών αναγνωρισμένων από το ΑΣΕΠ

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  900

Επίπεδο πιστοποίησης  B2 Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ

Κόστος πιστοποίησης  € 160 με δικαίωμα με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επανεξέτασης

Advanced + Proficiency: One Year Class

Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά Γ Γυμνασίου – Β Λυκείου (15-17 ετών)

Εκπαιδευτικοί στόχοι:  Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών που αφορά το Advanced level

O μαθητής καθίστανται ικανός :

 • Να κατανοήσει ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών, μακροσκελών κειμένων και να αναγνωρίσει σημασίες που υπονοούνται.
 • Να εκφραστεί άνετα και αυθόρμητα χωρίς να φαίνεται συχνά πως αναζητά εκφράσεις.
 • Να χρησιμοποιεί τη γλώσσα ευέλικτα και αποτελεσματικά για κοινωνικούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς σκοπούς.
 • Να μπορεί να παραγάγει σαφή, καλά διαρθρωμένα, λεπτομερή κείμενα για σύνθετα θέματα, επιδεικνύοντας ελεγχόμενη χρήση οργανωτικών σχημάτων, συνδετικών στοιχείων και μηχανισμών συνοχής.

 Με την ολοκλήρωση όλου του κύκλου σπουδών Proficiency οι μαθητές θα είναι σε θέση

 • Να μπορεί να καταλαβαίνει ουσιαστικά οτιδήποτε ακούει και διαβάζει.
 • Να συνοψίζει πληροφορίες από διαφορετικές προφορικές και γραπτές πηγές
 • Να ανακατασκευάζει επιχειρήματα και αφηγήσεις σε μία προσεκτικά μελετημένη παρουσίαση.
 • Να παρουσιάζει το εαυτό του αυθόρμητα και με πολύ μεγάλη ευχέρεια  και ακρίβεια, να διακρίνει τις αποχρώσεις των νοημάτων ακόμη και σε πολύ σύνθετες καταστάσεις

Πιστοποίησεις: Στο τέλος της σχολικής χρονιάς προβλέπεται η συμμετοχή των μαθητών σε εξετάσεις πιστοποίησης για τη απόκτηση του Test of Interactive English (TIE) Αγγλικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας το οποίο απονέμεται από το Gatehouse και είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα από B1-C2. Επίσης οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις γλωσσομάθειας για την απόκτηση πιστοποιητικών των πιστοποιητικών Cambridge, Michigan, ESB καθώς και άλλων δημοφιλών πιστοποιητικών αναγνωρισμένων από το ΑΣΕΠ .

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος:  990

Επίπεδο πιστοποίησης  C1 – C2 Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ

Κόστος πιστοποίησης  € 160 – 180

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Γράψου στο πιο σύγχρονο και καινοτόμο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για παιδιά και ενήλικες