Σπουδές Φαρμακευτικής στην Ιταλία

Τρόπος εισαγωγής

Για να εισαχθούν σε μια Φαρμακευτική σχολή της Ιταλίας οι υποψήφιοι συνήθως υποβάλλονται σε ένα Test αξιολόγησης.
Σε κάποια Πανεπιστήμια μπορούμε να αποφύγουμε την διαδικασία να γράψετε εισαγωγικό Test και να κάνουμε απευθείας την εγγραφή σας αρκεί να κάνουμε την αίτηση σας πριν κλείσουν οι θέσεις.

Δίδακτρα – Κόστος ζωής

Στα δημόσια πανεπιστήμια τα δίδακτρα είναι πολύ χαμηλά και διαμορφώνονται ανάλογα με το εισόδημα του γονέα στην Ελλάδα (ενδεικτικά τα ετήσια δίδακτρα ξεκινούν από 300€ και μπορούν να φθάσουν έως 3000€ για πολύ υψηλά εισοδήματα). Το κόστος ζωής είναι επίσης χαμηλό!

Πότε ξεκινάνε οι σπουδές μου;

ΆΜΕΣΑ!
Από τη στιγμή που θα κάνεις την αίτηση εγγραφής σου και γίνεις δεκτός από ένα Πανεπιστήμιο είσαι πλέον φοιτητής Φαρμακευτικής.

Γιατί να κάνω εγγραφή μέσω του δικτύου συνεργατών της EDU Italia;

Γιατί διαθέτει μία εκπαιδευτική ομάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία με πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία και στις διαδικασίες εγγραφής που αφορούν στις σπουδές στα Ιταλικά Πανεπιστήμια οπότε είναι σε θέση να:

  • παρέχει πλήρη πληροφόρηση
  • επιλέγει το καλύτερο Πανεπιστήμιο για τον κάθε υποψήφιο
  • αναλαμβάνει την μετάφραση των δικαιολογητικών
  • συμβουλεύει και διεκπεραιώνει την εγγραφή του υποψήφιου φοιτητή στο Πανεπιστήμιο
  • προετοιμάσει τον υποψήφιο φοιτητή για τα Ιταλικά Πανεπιστήμια σε μαθήματα γλώσσας & ορολογίας

 

Χρειάζομαι κάποια προετοιμασία;

  • Για την εγγραφή σου δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία.
  • Ωστόσο, για να διευκολύνουμε την έναρξη των σπουδών σου σε προετοιμάζουμε για την εισαγωγή σου στα Ιταλικά Πανεπιστήμια σε μαθήματα γλώσσας & ορολογίας

Πώς γίνεται η προετοιμασία μου αν την χρειαστώ;

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με την πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας CIL και με προηγμένο τρόπο παρουσίασης (βίντεο, ήχος, κείμενα, εικόνες, παραστάσεις, ομιλία, διαλογική συνεργασία).

Συπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος
     Σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης και ανθρώπινης παρέμβασης.